Vagheggi prémium arckezelések

Vagheggi anti-aging, bőrfiatalító, bőröregedés gátló, luxus arckezelések

1064 Budapest, Izabella u. 71. (Wadi Rum1 Szépségszalon/Wadiszalon)

Ajándékozz szépséget a szeretteidnek és magadnak

Vásárolj 3 alkalmas bérletet a prémium Vagheggi arckezeléseim egyikére, és egy extra kezelést ajándékba kapsz!

Az ajánlat ajándékutalványként is megvásárolható, amelynek felhasználási ideje 6 hónap.

Időpontfoglaláshoz, vagy ajándékutalvány vásárlásához vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.

Az ajánlatban résztvevő kezelések

DELAY INFINITY KEZELÉS - bőröregedést késleltető kezelés

Kiknek ajánlott?

Az öregedés első jelei akár már a harmincas évek elején is megjelenhetnek. A munkával járó stresszt és túlhajszoltságot, valamint a környezet káros hatásait már nem tudja bőrünk olyan gyorsan „kiegyensúlyozni”, mint fiatalabb korban. A hámréteg dehidratálttá válhat a lelassuló sejtanyagcsere folyamatok miatt. Sajnos egyeseknél már a harmincas éveikben megjelenhetnek az első mélyebb mimikai ráncok is.

A negyvenes évek közeledtével, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben lelhető kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik. A Delay Infinity termékcsalád használatával a kollagén és elasztin rostok termelődése beindul, ezen felül szabályozzák a mikrokeringést és élettel telítik meg a bőrt. A bőr ragyogását, élettel teli színét visszaadni, bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

  • 1 alkalom 16.800 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

INTENSE KEZELÉS - "Kék fény" környezeti szennyezések okozta károsodás kezelésére

Kiknek ajánlott?

Multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik meg mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segítik abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

  • 1 alkalom 17.900 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

75.15 LUXUS KEZELÉS - Luxus bőrfiatalító kezelés

Kiknek ajánlott?

Új, innovatív, génalapú termékcsalád, mely sejt szintű fiatalítást tesz lehetővé a 40 év feletti korosztály számára. A 75-15 termékcsalád fő hatóanyaga a Pistacia lentiscus kivonat, mely sokkal aktívabbá teszi a bőrműködést, és ezáltal fiatalabbá válik a bőr. Azonnali látványos eredményt biztosít egy másfél órás kezelés után, illetve 10-15 évet tud fiatalítani sejt szinten már 28 napos használatot követően.

  • 1 alkalom 21.600 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

Rólam

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Rólam mondták

Vendégeim véleményei

S. “Eper79ke” Nóri
S. “Eper79ke” Nóri
2023-08-02
Kati szuper kedves, figyelmes, aki mindent elkövetett, hogy egy másodpercig se érezzem magam kellemetlenül a kezelés alatt. Köszönöm
Noémi Dancsó
Noémi Dancsó
2023-03-06
A legcsodálatosabb, legfigyelmesebb kozmetikus! Őrülök, hogy megtaláltam Katit! Csak ajánlani tudom!
Enikő Szikszai
Enikő Szikszai
2022-08-30
Kati alapos , munkájára igényes szakember! Profi termékekkel és eszközökkel dolgozik. Csak ajánlani tudom! Örülök, hogy rátaláltam! 🙂
Dörstelmann-Fodor Kinga
Dörstelmann-Fodor Kinga
2022-05-06
Kati nagyon kedves, hozzáértő kozmetikus, aki maximálisan odafigyel a vendég igényeire. A szalon nagyon tiszta, igényes és csak minőségi anyagokat használ a kezelésekhez. Jó nála szépülni 🙂
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞

Kapcsolat

1064 Budapest, Izabella u. 71. (Wadi Rum1 Szépségszalon/Wadiszalon)

Időpontot tudsz foglalni Messengeren, telefonon és online is. Az online bejelentkezés után pár órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Hívj telefonon:

Vagy írj Messengeren:

Vagy vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével:

Térkép

1064 Budapest, Izabella u. 71. (Wadi Rum1 Szépségszalon/Wadiszalon)