Keresés
Close this search box.

Vagheggi prémium arckezelések

Vagheggi anti-aging, bőrfiatalító, bőröregedés gátló, luxus arckezelések

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)

Ajándékozz szépséget a szeretteidnek és magadnak

Vásárolj 3 alkalmas bérletet a prémium Vagheggi arckezeléseim egyikére, és egy extra kezelést ajándékba kapsz!

Az ajánlat ajándékutalványként is megvásárolható, amelynek felhasználási ideje 6 hónap.

Időpontfoglaláshoz, vagy ajándékutalvány vásárlásához vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.

Az ajánlatban résztvevő kezelések

DELAY INFINITY KEZELÉS - bőröregedést késleltető kezelés

Kiknek ajánlott?

Az öregedés első jelei akár már a harmincas évek elején is megjelenhetnek. A munkával járó stresszt és túlhajszoltságot, valamint a környezet káros hatásait már nem tudja bőrünk olyan gyorsan „kiegyensúlyozni”, mint fiatalabb korban. A hámréteg dehidratálttá válhat a lelassuló sejtanyagcsere folyamatok miatt. Sajnos egyeseknél már a harmincas éveikben megjelenhetnek az első mélyebb mimikai ráncok is.

A negyvenes évek közeledtével, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben lelhető kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik. A Delay Infinity termékcsalád használatával a kollagén és elasztin rostok termelődése beindul, ezen felül szabályozzák a mikrokeringést és élettel telítik meg a bőrt. A bőr ragyogását, élettel teli színét visszaadni, bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

  • 1 alkalom 22.000 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

INTENSE KEZELÉS - "Kék fény" környezeti szennyezések okozta károsodás kezelésére

Kiknek ajánlott?

Multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik meg mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segítik abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

  • 1 alkalom 23.500 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

75.15 LUXUS KEZELÉS - Luxus bőrfiatalító kezelés

Kiknek ajánlott?

Új, innovatív, génalapú termékcsalád, mely sejt szintű fiatalítást tesz lehetővé a 40 év feletti korosztály számára. A 75-15 termékcsalád fő hatóanyaga a Pistacia lentiscus kivonat, mely sokkal aktívabbá teszi a bőrműködést, és ezáltal fiatalabbá válik a bőr. Azonnali látványos eredményt biztosít egy másfél órás kezelés után, illetve 10-15 évet tud fiatalítani sejt szinten már 28 napos használatot követően.

  • 1 alkalom 27.000 Ft

    A kezelés időtartama kb. 90 perc

Rólam

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Rólam mondták

Vendégeim véleményei

Laura Szalai
Laura Szalai
2023-11-17
Professzionalizmussal és sámáni gyógyító erő kombinációjával dolgozik Nyilasi Kati. A foglalási rendszer és az árak átláthatóak, teljesen korrekten megtalálható minden szükséges információ. Nyilasi Katinál először voltam, de biztosan nem utoljára. Nem "csak" profi kozmetikai kezelésben volt részem, hanem egy energiával és nyugalommal feltöltő élményben. Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől függetlenül!
S. “Eper79ke” Nóri
S. “Eper79ke” Nóri
2023-08-02
Kati szuper kedves, figyelmes, aki mindent elkövetett, hogy egy másodpercig se érezzem magam kellemetlenül a kezelés alatt. Köszönöm
Noémi Dancsó
Noémi Dancsó
2023-03-06
A legcsodálatosabb, legfigyelmesebb kozmetikus! Őrülök, hogy megtaláltam Katit! Csak ajánlani tudom!
Enikő Szikszai
Enikő Szikszai
2022-08-30
Kati alapos , munkájára igényes szakember! Profi termékekkel és eszközökkel dolgozik. Csak ajánlani tudom! Örülök, hogy rátaláltam! :)
Dörstelmann-Fodor Kinga
Dörstelmann-Fodor Kinga
2022-05-06
Kati nagyon kedves, hozzáértő kozmetikus, aki maximálisan odafigyel a vendég igényeire. A szalon nagyon tiszta, igényes és csak minőségi anyagokat használ a kezelésekhez. Jó nála szépülni :)
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞

Kapcsolat

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)

Időpontot tudsz foglalni Messengeren, telefonon és online is. Az online bejelentkezés után pár órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Hívj telefonon:

Vagy írj Messengeren:

Vagy vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével:

Térkép

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)