Újgenerációs Rádiófrekvenciás Testkezelés

Próbáld ki a kezelést most 50% kedvezménnyel, vagy
vásárolj bérletet akár 20% kedvezménnyel!

 ❌ Narancsbőr és makacs zsírpárnák ellen

Testünk egyes részein (comb, fenék, has) makacs zsírpárnák alakulhatnak ki, melyeket diétával és mozgással kombinálva is nehezen tüntethetünk el. 

A nők másik leggyakoribb bőrproblémája a narancsbőr és a fogyás, hirtelen hízás következtében kialakuló striák.

Érd el az álom alakod, szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól és fogyás után visszamaradt nyúlási csíkoktól műtéti beavatkozás nélkül!

A tartós megoldás:

✅ Rádiófrekvenciás testkezelés

A rádiófrekvenciás testkezelés hatása:

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe.

A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak.

Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

A Magicpolar berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek.

A kezelés után nincs lábadozási idő, tovább lehet folytatni a megszokott napi tevékenységünket.

Ingyenes konzultáció a kezelés előtt

A kezelés előtt egy személyes és ingyenes konzultáció történik, vendég elmondja, hogy mely testrészén szeretne változtatni, majd átbeszéljük, hogy milyen kezelési eljárást vagy eljárásokat javaslunk.

Kinek való a kezelés

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?

A kezelés menete

A testkezelés 20-60 perc a bőr állapotától és az elérni kívánt eredménytől függően heti maximum 2 alkalom. 

5-12 alkalmas kúrákban érdemes gondolkodni.

A kezelt testfelületet minimálisan 3-4 napos pihenés után kezelhetünk újra.

Gyakori kérdések

A kezelés nem jár fájdalommal. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, mely rövid időn belül megszűnik. A kezelés napján nem javasoljuk a nap, szolárium, szauna használatát, mivel a bőrt a kezelés alatt magas hőhatásnak tesszük ki, ami elérheti a 38-45 Celsius fok, míg a mélyebb rétegekben a 60-65 Celsius fokot.

Kezelés után kerülni kell az újabb hőhatást, illetve bőrradírozást. Így például a kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, vagy a napozás. A tökéletesen elérni kívánt eredményért a kezelések után minimum 3-4 liter folyadék, lehetőleg víz bevitele ajánlott, mivel a széttört zsírsejtek salakanyagként a szervezet keringése által tudnak kiürülni a szervezetből, amennyiben nincs megfelelő folyadékbevitel, úgy a salakanyag megreked. A még látványosabb eredmény érdekében megfelelő étkezés, étrend ajánlott. Táplálkozási tanácsadásban szintén tudunk segíteni! Javasolt még minimálisan 30 perc mozgást a napi programba.

Heti maximum 2 alkalom javasolt.

5-12 alkalmas kúrákban érdemes gondolkodni, a kezeléseket lehet váltogatni, ahhoz viszonyítva, hogy a bőr a test hogyan változik a kezelések, az életmód változás hatására.

Igen, mindkét nem esetén hatásos.

Kezelés ára

  • 1 alkalom (első alkalom 50% kedvezménnyel) 5.950 ft
  • 6 alkalmas bérlet - 15% kedvezmény + 1 alkalom ingyen (összesen 7 alkalom) 60.690 ft
  • 8 alkalmas bérlet - 18% kedvezmény + 1 alkalom ingyen (összesen 9 alkalom) 78.000 ft
  • 10 alkalmas bérlet - 20% kedvezmény + 1 alkalom ingyen (összesen 11 alkalom) 95.200 ft

Rólam

Nyilasi Kati - kozmetikus

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Szőnyi-Antalóczi Tímea
Szőnyi-Antalóczi Tímea
2022-08-05
ajánlja
Kati személyében egy nagyon kedves, figyelmes és a szakmájában profi kozmetikust ismerhettem meg. Már az első kezelés alkalmával részletes állapotfelmérést készített a bőrömmel kapcsolatban. Azóta is minden alkalommal maximális odafigyeléssel végzi a kezeléseket. Emellett odafigyel arra, hogy a nála töltött idő kellemesen, relaxációval teljen. Az otthoni arcápolási rutin kialakításában is segítséget nyújtott nekem, így neki köszönhetően még szebb lett a bőröm.😊
Dóra Hidi
Dóra Hidi
2022-07-05
ajánlja
Kati a hatodik kozmetikus akinél járok,de az első aki időt szán arra,hogy igazán precízen dolgozzon minden téren. 😊Mindig nyugodt, relaxaló hangulagban telik a nála töltött idő. Minden lépésről teljeskörű tájékoztatást ad a kezelések során,így sosem ért meglepetés,és nyugodt lehettem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok. 😄 Az érzékeny, problémás arcom is sokkal szebb mióta azokkal a termékekkel ápolom amiket Kati ajánlott, és amikkel ő is dolgozik a szalonban. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egyszerre szeretne szépülni és közben feltöltődni.🤗
Szénási Szilvia
Szénási Szilvia
2022-04-04
ajánlja
Katinál így járnak a törzsvendégek❤️. Minden 5. alkalom után vagy kedvezmény vagy ajándék jár❤️ Ajándék nélkül is imádnám az ott töltött időt,mert olyan energiákat ad egy masszázs alatt,hogy teljesen feltöltve távozok minden alkalommal.❤️ Profi szakértelem,brilliáns tisztaság,csodálatos illatok,kedvesség…és ezt mind egyszerre adja.😊❤️
Gere-Kovács Viktória
Gere-Kovács Viktória
2022-01-18
ajánlja
⭐⭐⭐⭐⭐ Mindenki számára elérkezik az a pont, amikor szüksége van egy kicsi "énidőre". Mindenki másra használja, hosszú idő után én egy arckezelés mellett tettem le a hétvégi voksomat. :) Legjobb döntésem volt, mikor ehhez a Nyilasi Beauty Szépségszalont választottam. Kati szakértelme, hozzáértése, kedvessége bearanyozta a két órámat, amikor is a feltöltődésé volt a főszerep. A találkozásunkkor egy konzultációval kezdtük, ahol kiderült milyen kezeléseken voltam eddig, mit szeretnék elérni, ahhoz milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre. Végig mondta, hogy milyen lépés mit követ és az miért is fontos. A bőröm, már az első kezelés után simábbá vált, és most pár nappal később is ugyanezt tapasztalom. Nagyon örülök, hogy Kati Nyilasi-t megismerhettem. Legjobb visszaigazolás pedig nem is lehet más, mint hogy két hozzám közel álló személyt meg is ajándékoztam egy "énidős" utalvánnyal, hogy részesei lehessenek ennek a csodának. Köszönöm szépen Kati!!!!!! 💐😘
أبو-ريا بوجي
أبو-ريا بوجي
2021-10-20
ajánlja
Ma voltam Katinál és imádtam. Kedves, megnyerő személyisége professzionalizmussal társul. Szuper!😘
Dora Kaldas
Dora Kaldas
2021-10-19
ajánlja
Ma voltam a Katinal es nagyon Jo Volt nala. Nagyon Kellemes.. es nagyszerü Munka.🥰♥️😘
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
ajánlja
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞
Kincsné Cziczka Vivien
Kincsné Cziczka Vivien
2021-06-22
ajánlja
Sziasztok! Csak ajánlani tudom. 😉 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Linda Klngr
Linda Klngr
2021-06-18
ajánlja
Kati precíz kozmetikus, akinél tényleg a vendég az első. Csodás műszempilla hatású pillákat varázsol a saját szempillából. A szalonban rendszeresek az akciók💆‍♂️👍😍
Tamás Burai
Tamás Burai
2021-02-06
ajánlja
Nikinél voltam életem első gyantàjàn, ahhoz képest, hogy az első volt minimális fájdalommal járt. Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Szakértő kezekbe kerültem ahol gyakori vendég leszek. A szalon igényes tiszta és könnyen megközelíthető. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vagy kérj visszahívást tőlem:

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Térkép

1064 Budapest, Izabella u. 71. (Wadi Rum1 Szépségszalon/Wadiszalon)

További kezelések

szempilla lifting

Szempilla lifting

Szempilla lifting A természetes hatású, gyönyörű ívelt szempillák Fotók a munkáimról A szempilla Lifting egy tartós szempilla göndörítés. A kezelésnél a te saját pilláidat emeljük,

További információ

Carboxy-terápia

Carboxy-kezelés Az arc megtelik élettel, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt a bőrkép üdébb, feszesebb, fiatalabb. Előtte-utána fotók Kezelés előtt és után Előző

További információ