Keresés
Close this search box.

Újgenerációs rádiófrekvenciás arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció

Szabadulj meg a ráncoktól és szerezd vissza arcod fiatalos ragyogását műtéti beavatkozás nélkül!

Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroplast sejtek aktivitása fokozatosan csökken.

Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt akár vissza is fordíthatjuk.

A Magicpolar berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroplast sejtek aktivizálódnak és kollagén struktúrákat képeznek

Testünk/bőrünk természetes folyamatait megállítani nem lehet és nem is kell, viszont a megfelelő kezelésekkel sokat tehetünk azért, hogy a lehető legjobban karban tartsuk bőrünket és mindig korunkhoz képest ápoltnak, frissnek és feszesnek tűnjünk.

Kezelés hatása

MAGICPOLAR arckezelés hatása képekben (igen, férfiaknak is nagyon ajánlott!) 🙂

Ingyenes konzultáció a kezelés előtt

A kezelés megkezdése előtt egy személyes és ingyenes konzultáció történik, ahol bőrállapotod alapján átbeszéljük, hogy milyen kezelési eljárást javaslunk.

A kezelés menete

 1. RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez.
 2. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.
 3. Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.
 4. A Magicpolar berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek.

 

Arcon heti maximum 1 alkalom rádiófrekvenciás kezelés javasolt 20 perc/oldalanként.

 • aknés bőrrel rendelkezőknek
 • pacemakerrel rendelkezőknek
 • annak, aki állapotos, szoptat még
 • daganatos betegség esetén, fertőzés, láz
 • autoimmun betegsége esetén
 • fémtartalmú festékkel készült tetoválás esetén
 • akinek az elmúlt 3 hónapban volt műtétje (hegeket ki kell kerülni)
 • rozáceás bőre
 • akinek gyulladásra hajlamos, érzékeny bőre van
 • 18 év alatt
  ha a szervezetében gyulladás van
 • antibiotikum szedése esetén
 • fertőző betegség esetén
 • aki sclerosis multiplexben szenved
 • csontritkulás esetén
 • ha fogorvosi kezelés alatt áll az illető, meg kell várni míg tünetmentes lesz
 • plasztikai feltöltés (botox, hyaluronsav) után minimum 6 hónapnak kell eltelnie
 • akinek implantátuma van a kezelt felületen (fogpótlás, csavarok)
 • fémallergia esetén
 • ödéma esetén
 • vérzékenység esetén
 • nem alkalmazzuk: *pajzsmirigy felett, *anyajegyeket ki kell kerülni *fémtárgyalakt el kell távolítani a kezelőről és a vendégről.

Fiatalodj éveket a kezelésnek köszönhetően és gyűjtsd be a környezeted elismerő szavait!

Árlista

Kúra kezelések egyénre szabottan, személyes megbeszélés alapján történik.
 • Rádiófrekvenciás arckezelés 21.500 ft
 • 4 alkalmas Rádiófrekvenciás arckezelés + AJÁNDÉK: 50+ Fényvédő/Városi antistressz cseppecskék SPF50+ (az ajándék érteke 17.700 ft) 84.000 ft
 • Rádiófrekvenciás arc-nyak-dekoltázs kezelés 22.500 ft
 • 4 alkalmas Rádiófrekvenciás arc-nyak-dekoltázs kezelés + AJÁNDÉK: 50+ Fényvédő/Városi antistressz cseppecskék SPF50+ (az ajándék érteke 17.700 ft) 90.000 ft

Gyakori kérdések

A kezelés nem jár fájdalommal. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, mely rövid időn belül megszűnik. A kezelés napján nem javasoljuk a nap, szolárium, szauna használatát, mivel a bőrt a kezelés alatt magas hőhatásnak tesszük ki, ami elérheti a 38-42 Celsius fok.

Kezelés után kerülni kell az újabb hőhatást, illetve bőrradírozást. Így például a kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, vagy a napozás. Nyugtató, pakolás felhelyezése.

Kúrákban érdemes gondolkodni a maximális hatékonyság elérése érdekében. Minimum 4 alkalom ajánlott. A kezelések ajánlott száma függ attól, hogy a bőr hogyan változik a kezelések, az életmód változás hatására.

Igen, mindkét nem esetén hatásos.

Rólam

Nyilasi Kati - kozmetikus

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Eszter Németh
Eszter Németh
2023-09-02
ajánlja
Katihoz egy barátnôm ajánlása útján jutottam el és azóta is elképesztôen hálás vagyok, hogy ô kezeli az arcomat már lassan egy éve. Kati végtelenül precíz, alapos, kedves, mindent megtesz azért, hogy segítsen ès én 100%os bizalommal fordulok mindig hozzá. Az elmùlt idôszakban elkezdett problémásabb lenni a bôröm és azzal is csodát tett már egy kezelés után. A nála töltött idô alatt mindig a maximális odafigyelést kapom, plusz rengeteget segít az otthoni ápolásban is. Csak ajánlani tudom ôt!
Viktória Papp
Viktória Papp
2022-12-17
ajánlja
Kati egy igazi csoda ♥️ Rosaceas bőrömön, már az első kezelés után látványos javulás volt látható. Az otthoni ápoláshoz minden instrukciót megkaptam. A bőröm állapota rég volt ennyire jó. Egy-egy kezelés során a nyugalom szigetén érezheted magad, ahol minden arról szól, hogy megszépülve, feltöltödve távozz. A kezeléseket Kati a bőröm éppen aktuális állapotának megfelelően választja ki. Kifejezetten szeretem, hogy mindig kapok egy-két otthoni tippet arra, hogy mivel tudom fokozni a profi kezelést otthoni körülmények között.
Dóra Hidi
Dóra Hidi
2022-07-05
ajánlja
Kati a hatodik kozmetikus akinél járok,de az első aki időt szán arra,hogy igazán precízen dolgozzon minden téren. 😊Mindig nyugodt, relaxaló hangulagban telik a nála töltött idő. Minden lépésről teljeskörű tájékoztatást ad a kezelések során,így sosem ért meglepetés,és nyugodt lehettem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok. 😄 Az érzékeny, problémás arcom is sokkal szebb mióta azokkal a termékekkel ápolom amiket Kati ajánlott, és amikkel ő is dolgozik a szalonban. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egyszerre szeretne szépülni és közben feltöltődni.🤗
Szénási Szilvia
Szénási Szilvia
2022-04-04
ajánlja
Katinál így járnak a törzsvendégek❤️. Minden 5. alkalom után vagy kedvezmény vagy ajándék jár❤️ Ajándék nélkül is imádnám az ott töltött időt,mert olyan energiákat ad egy masszázs alatt,hogy teljesen feltöltve távozok minden alkalommal.❤️ Profi szakértelem,brilliáns tisztaság,csodálatos illatok,kedvesség…és ezt mind egyszerre adja.😊❤️
Gere-Kovács Viktória
Gere-Kovács Viktória
2022-01-18
ajánlja
⭐⭐⭐⭐⭐ Mindenki számára elérkezik az a pont, amikor szüksége van egy kicsi "énidőre". Mindenki másra használja, hosszú idő után én egy arckezelés mellett tettem le a hétvégi voksomat. :) Legjobb döntésem volt, mikor ehhez a Nyilasi Beauty Szépségszalont választottam. Kati szakértelme, hozzáértése, kedvessége bearanyozta a két órámat, amikor is a feltöltődésé volt a főszerep. A találkozásunkkor egy konzultációval kezdtük, ahol kiderült milyen kezeléseken voltam eddig, mit szeretnék elérni, ahhoz milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre. Végig mondta, hogy milyen lépés mit követ és az miért is fontos. A bőröm, már az első kezelés után simábbá vált, és most pár nappal később is ugyanezt tapasztalom. Nagyon örülök, hogy Kati Nyilasi-t megismerhettem. Legjobb visszaigazolás pedig nem is lehet más, mint hogy két hozzám közel álló személyt meg is ajándékoztam egy "énidős" utalvánnyal, hogy részesei lehessenek ennek a csodának. Köszönöm szépen Kati!!!!!! 💐😘
أبو-ريا بوجي
أبو-ريا بوجي
2021-10-20
ajánlja
Ma voltam Katinál és imádtam. Kedves, megnyerő személyisége professzionalizmussal társul. Szuper!😘
Dora Kaldas
Dora Kaldas
2021-10-19
ajánlja
Ma voltam a Katinal es nagyon Jo Volt nala. Nagyon Kellemes.. es nagyszerü Munka.🥰♥️😘
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
ajánlja
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞
Kincsné Cziczka Vivien
Kincsné Cziczka Vivien
2021-06-22
ajánlja
Sziasztok! Csak ajánlani tudom. 😉 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Linda Klngr
Linda Klngr
2021-06-18
ajánlja
Kati precíz kozmetikus, akinél tényleg a vendég az első. Csodás műszempilla hatású pillákat varázsol a saját szempillából. A szalonban rendszeresek az akciók💆‍♂️👍😍

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vagy kérj visszahívást tőlem:

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Térkép

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)

További kezelések

szempilla lifting

Szempilla lifting

Szempilla lifting A természetes hatású, gyönyörű ívelt szempillák Fotók a munkáimról A szempilla Lifting egy tartós szempilla göndörítés. A kezelésnél a te saját pilláidat emeljük,

További információ

Carboxy-terápia

Carboxy-kezelés Az arc megtelik élettel, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt a bőrkép üdébb, feszesebb, fiatalabb. Előtte-utána fotók Kezelés előtt és után Előző

További információ