Szalonszabályzat, lemondási, fizetési feltételek

2022.09.01-től csak MAGÁNSZEMÉLYEKET szolgálok ki!

Ennek oka, hogy kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem kifizetőtől.

Fentiek miatt a szolgáltatásom igénybe vétele előtt közölni kell, ha azt valaki nem magánszemélyként szeretné igénybe venni.
A szolgáltatásaim díjának kifizetése mindenkit magánszemélyként terhel (nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel).

Mindenki megértését köszönöm!

Nyilasi Kati kozmetikus

 

1. Bejelentkezés

Bejelentkezni személyesen, telefonon, illetve online lehetséges a Kapcsolat c. fülön feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

2. Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján, a Nyilasi Beauty nyitva áll előttetek minden hétköznap.

3. A kezelés menete

1, Érkezéskor üdvözlöm a kedves Vendéget. A kedves Vendég kisérő nélkül érkezzen, kivéve 16 éven aluli gyermek érkezésekor. A kedves Vendég a háziállatot legyen kedves nem magával hozni a kezelésre.

2, Megkérdezem, miben segíthetek és ellenőrzöm a kezelés időpontját, a választott kezelést.

3, GDPR előírásokra hivatkozva a kedves Vendég kap egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot, illetve a szolgáltatástól függően Beleegyező nyilatkozat kerül kitöltésre. Tini kezeléskor 16 éven aluli gyermeknél Szülői Beleegyező nyilatkozat kitöltése kötelező!

4, Arckezelések esetén egy konzultáció történik, amiből már sok hasznos, fontos információt megtudok, illetve megnézem a kedves Vendégnek a bőr állapotát, megkérdezem, hogy mire vágyik, miért jött el hozzám, mi az, amin szeretne változtatni, mi zavarja őt, milyen céllal érkezett. Átbeszéljük a kiválasztott kezelés menetét.

5, A kedves Vendég beleegyezésével, készítek egy “Előtte” fotót, amely sokat segít nekem, és Ön is jobban láthatja általa az elért eredményeket, a precízen elkészült végeredményt.

4. Munkafolyamat:

  • Arckezelés, testkezelés a kezelési protokoll szerinti elvégzése
  • A kezelést követően elkészítjük az “Utána” fotót.
  • Arckezelés után átbeszéljük az otthoni ápolást, amennyiben szeretnéd elkészítek részedre egy ún. szépségreceptet, arról, hogy Én milyen professzionális letisztító kozmetikumot, tonikot, nappali krémet, éjszakai krémet, szemápoló krémet, szérumot, peelinget, fényvédő krémet javasolnék. Szakmai tanácsadást nyújtok a speciális arckezelésekről, illetve, hogy milyen időközönként javasolnám a kezelés során elért eredmény fenntartása érdekében

6. Lemondási és módosítási feltételek

Kérem, vegyék figyelembe, hogy kezelési időpont lemondás vagy módosítás legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Aznapi lemondás esetén 20% készenléti díjat számítok fel.

Betegség miatt lemondás: kifejezetten figyelek a higiéniára, ezért kérem, ha betegnek érzi magát (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észleli magán) egyeztessünk új időpontot!

A készenléti díj befizethető:

Számlatulajdonos megnevezése: Nyilasi Tamásné

Számlavezető Bank: Erste Bank Zrt.

Számlaszám: 11600006-00000000-19984210

Közleménybe: Kezelés

Köszönöm a megértésüket!

7. Fizetéssel kapcsolatos információk

A honlapon, időpontfoglalóban feltüntetett árak a HUF forintban értendők és a 27%-os áfát tartalmazzák.

Valamennyi szolgáltatás:

  • Esztétikai, Tisztító, Fiatalító kezelés
  • Csomag ajánlatok
  • Ajándékkártya

készpénzzel, illetve amennyiben rendelkezik mobil bankkal a helyszínen átutalással is igénybe vehető az alábbi bankszámlára:

Számlatulajdonos megnevezése: Nyilasi Tamásné

Számlavezető bank: Erste Bank Zrt.

Számlaszám: 11600006-00000000-19984210

 

8. Reklamáció

Az üzletből való távozás után reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm a megértésüket!