Rólam

Nyilasi Kati

Kozmetikus, masszőr

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken,
mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a
legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése. 

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, A legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrének az igényei, megértik, hogy mi a bőr problémájának az okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

…és mindnyájan szépek akarván lenni, az arczra, az arczbőrre fordítsunk legfőbb gondot, mert az igazán szép arczbőrt, annak üdeségét, ifjuságát csak úgy óvhatjuk meg, ha az egész testet az egészségtan szabályai szerint gondozzuk… (részlet: A szépség művészete, 1898.)