Keresés
Close this search box.

Rólam

Nyilasi Kati

Kozmetikus, masszőr

Üdvözöllek! Nyilasi Kati vagyok, kozmetikus. Szerencsés és boldog vagyok, hogy kozmetikus lehetek, a szép és egészséges bőrökért dolgozhatom. A Hozzám forduló különböző bőr problémáikkal megkereső vendégeknek időt, maximális szakmai tudásomat adom és segítek a bőrproblémáikat megszüntetni.

Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása.
Szakterületem a tini bőrök valamint az aknés, problémás bőrök, és rosacea kezelése és az anti-agin kezelés.

Kozmetikámban, csúcskategóriás gépekkel (EunSung gépek: Iontoson 2 arckezelő rendszer, Magic Polar rádiófrekvenciás gép, EPN tűs mezoterápiás gép) és magas minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare), valamint az olasz Vagheggi Fitokozmetikai család széles palettájával dolgozom.

Folyamatosan képzem Magam, követem a legújabb trendeket, a non-invazív és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek.

Non-invazív kezeléseimet a Vagheggi Fitokozmetikai családdal végzem, mely kezelések a magas hatóanyagtartalom, hatóidők és a termékek közötti átjárhatóságnak köszönhetően látványos és eredményes kezelést eredményeznek.

Non-Invazív kezeléseket még a ClinicCare svéd kozmetikumcsalád termékeivel végzem, melyek nagyon magas, tiszta hatóanyagokat tartalmaznak, ilyen kezelések többek között a Carboxy terápia, AHA – EGF Skin Booster kezelés, mezoterápiás/tű nélküli mezoterápia kezelés.

Az invazív kezelést EPN készülékkel végzem egy tűs mezoterápiás kezelés, melynél magas koncentrátumú, tiszta hatóanyagokat juttatjuk a bőrbe. És nem csak a bőrbe, hanem a fejbőrbe is! Az EPN készülékkel a hajas fejbőr kezelése is lehetséges!

Gépek melyekkel dolgozom neves bőrklinikák, bőrgyógyászok-orvosok magán szakrendelőiben is megtalálhatók. Vendégeim igényeit megismerve egyénre szabva állítom össze a kezeléseket, kúrákat. Hiszek a professzionális kozmetikumok és gépek, valamint a személyre szabott bőrápolási hatékonyságában, melyet az otthoni bőrápolással kiegészítve, tartós, hosszútávú eredményeket érünk el, együtt a vendéggel. Kozmetikámban hatékony kezeléseket tudok összeállítani a bőr aktuális állapotának megfelelően.

Minden alkalomkor bőrdiagnosztizálok, átbeszéljük a bőr állapotát, kúra kezeléseknél folyamatosan ellenőrizzük a bőr állapotát. A bőr állapotának változása szemmel látható, tapintható!

A munkámba nagyon fontos a minőség, ezért folyamatosan továbbképzésekkel fejlesztem Magam, valamint a Vendégeim részére megteremtett nyugalom, amivel segítséget nyújthatok ahhoz, hogy szépüljenek, feltöltődjenek.

Fontos a diszkréció, intimitás, figyelem a vendégeim iránt, ezért előre egyeztetett időpontban egyszerre egy vendéget fogadok, egyénileg foglalkozom Vele. Kezelés alatt kellemes illatok és a vendég ízlése szerinti relaxációs háttérzene segít kikapcsolódni.

Hiszem, hogy egy-egy kezelés alatt a lélek is megújul ezért a bőr és lélek ápolását igyekszem összhangba hozni a kezelések alatt. A masszázst, a zenével, krémekkel, olajokkal összhangba végzem, hogy kívül-belül megújuljanak a kedves vendégeim.

(A kozmetikumok megvásárolhatók kizárólag a Vagheggi webáruházban vagy személyesen a Vagheggi bemutatóteremben. A Cliniccare kozmetikumok kizárólag kozmetikus által vásárolhatóak. És miért van ez így? Miért nem lehet más weboldalakról rendelni ezeket a termékeket?- mert a szakmai tudással a vendégnek a személyre szabott bőrápolási tanácsadással lehet a leghatékonyabban a bőr egészségét, szépségét megőrizni)