Keresés
Close this search box.

Primissima bőrmegújító hámlasztó kezelés

Az őszi és téli napsugárzásban szegény időszak ideális alkalmat ad a bőrmegújításra és a bőrfiatalításra!

Az idő előrehaladtával, a stressz miatt és a környezeti hatások következtében a bőröd fáradtabb és fakóbb lesz, megjelennek rajta a ráncok.

A megoldás: Savas hámlasztás

Ragyogó, makulátlan, egységes bőrfelszín már egyetlen, 4 alkalmas kúrával.

A savas hámlasztás évtizedek óta a legmegbízhatóbb és legbiztosabb módja a bőr megújításának, fiatalításának.

Nem csak visszanyerheted bőröd üde ragyogását, ami már önmagában sokkal fiatalosabb hatást kelt, de a ráncok mélysége is jelentősen csökken.

Új innovatív eljárás, mely lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást, maximális biztonságban, minden bőrtípusra, az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig, a súlyos bőrproblémáktól a kevésbé látható problémákig.

Bemutatkozik: A Primissima hámlasztás

Miben különleges a díjnyertes Primissima hámlasztás?

A Primissima termékcsaládban egy új innovatív, hatékony CFWS „continuous flow wetting system” szisztéma lett alkalmazva, ami egy intenzív peeling hatást tesz lehetővé, maximális biztonságban.

Az eljárás során savas molekulák és a nedvesítő anyagok szigorúan szelektáltak, speciális koncentrációban és szinergiában fejtik ki a hatásukat:

– Glükonolakton: antioxidáns, intenzív, hosszan tartó hidratálást biztosít, nem teszi fényérzékennyé a bőrt
– Glikol sav: javítja a keringést, és a tápláló anyagok felszívódását. Stimulálja a kollagén és elasztikus rostok működését.
– Malic sav-Alma sav: AHA sav, kulcsszerepet játszik a sejt energia termelésében
– Tejsaav: AHA sav, hidratáló hatás
– Citrom sav: AHA sav, összehúzó, hámlasztó és regeneráló hatású
– Mandula sav: AHA sav. Kiváló hámlasztó hatása van, nem fényérzékenyíti a bőrt, nagyon világos bőrökön is használható.
– Pirrolidon karbonsav: aminosav származék, természetesen megtalálható a bőrben. Kiváló nedvesítő anyag.
– Maracuja kivonat/Passiflora edulis: nagyon gazdag C-vitaminban, ebből nyerik a Primissima termékcsalád speciális hatóanyagát. -In-cosmeticsBest Ingredient Award GOLD-díjat nyert hatóanyag – a maracuja magjából állítják elő, eco-friendly, garantáltan fenntartható módon. Nem elszappanosítható, értékes lipidekben vitaminokban és polifenolokban gazdag kivonat
– Kolloid zab: nyugtató hatású
– Alfa-bisabolo: kamilla olaj desztillálásával állítják elő, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású
– Aloe: sebgyógyító, hámképző hatású

Kinek való a kezelés

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Kinek nem ajánlott?

A kezelés menete:

1.

konzultáció

Előzetes konzultáció, melynél megvizsgáljuk a bőrt. Amennyiben szükséges a kezelés megkezdése előtt 3-4 nappal arctisztítást végzünk. Az alkaron érzékenységi próbát végzünk, átbeszéljük a kezelés menetét, az otthoni ápolást, kontraindikációkat kizárjuk.

2.

TISZTÍTÁS

A bőrtípusnak megfelelő arclemosás, smink eltávolítás. A szemet, sminktetoválást, tetoválásokat letakarjuk.

3.

ELSŐ HÁMLASZTÁS

Primissima One hámlasztó anyag felvitele arc-nyak-dekoltázs területére, hatóidő letelte után letöröljük.
Hatóideje: mindössze 2 perc.

4.

MÁSODIK HÁMLASZTÁS

Primissima Two hámlasztó anyag felvitele arc-nyak-dekoltázs területére, fátyolmaszk felhelyezése és újabb hámlasztó anyag felvitele következik. Hatóidő letelte után letöröljük.
Hatóideje: 10 perc

5.

REGENERÁLÓ MASZK

Végül egy nyugtató, regeneráló maszkot teszünk fel, amely helyre állítja a PH értéket és tápláló, ápoló, antioxidáns hatóanyagokat tartalmaz, valamint hidratál.

6.

NAPPALI KRÉM

Befejezésként a Primissima nappali krémet masszírozunk a bőrbe, a felszínre pedig 50+ faktoros napvédőt cseppentünk.

Az eredmény?

Ragyogó, sima és fiatalos arcbőr, mely szinte újjászületett. A változás azonnal észrevehető!

A kezelés után

Fontos egészségügyi tudnivalók

AKCIÓ!

2021. november 14-ig

A Primissima nem egy szimpla savas kezelés, hanem a bőrszövet teljes regenerálását jelenti, egy kezelés ára: 11.500 Ft

Fontos, hogy a hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazd. Hiszen ez esetben képes a leglátványosabb eredményre és a bőröd megújításra. 

Ha november 14-ig felveszed velem a kapcsolatot, akkor 4 alkalmas kúra vásárlása esetén, egy 5. kezelést is kapsz ajándékba.

Az 5 alkalmas kúra kedvezményes ára (november 14-ig):

57.500 Ft helyett csak

46.000 Ft!

11.500 Ft értékű ajándék!

határidő:

nap
óra
perc
másodperc
Az akciónak vége.

Gyakori kérdések

Igen, lehet, de ez bőrtípustól és bőrállapottól függ. A 4. kezelés végén a kozmetikussal közösen dönthettek a folytatásról. 10 alkalom is végezhető, ha a bőr állapota lehetővé teszi. Utána azonban szünetet kell tartani. Egy évben maximum 2 kúra végezhető.

A Vagheggi Primissima terméke úgy lett összeállítva, hogy maximális biztonságot nyújtson. A protokoll betartásával- amit a Vagheggi szakmai csapata ír elő- nem lehet kárt okozni a bőrben. Mi szigorúan követjük ezt a protokollt, így garantáltan biztoságban vagy nálunk.

A kipirosodás egyénenként változó lehet, azonban minden esetben csak annyira leszel piros, hogy nyugodtan tudod folytatni a napi programodat. Semmi különösen feltűnő nem lesz, hacsak az nem, hogy gyönyörű lett a bőröd. 😊

Rólam

Nyilasi Kati - kozmetikus

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Eszter Németh
Eszter Németh
2023-09-02
ajánlja
Katihoz egy barátnôm ajánlása útján jutottam el és azóta is elképesztôen hálás vagyok, hogy ô kezeli az arcomat már lassan egy éve. Kati végtelenül precíz, alapos, kedves, mindent megtesz azért, hogy segítsen ès én 100%os bizalommal fordulok mindig hozzá. Az elmùlt idôszakban elkezdett problémásabb lenni a bôröm és azzal is csodát tett már egy kezelés után. A nála töltött idô alatt mindig a maximális odafigyelést kapom, plusz rengeteget segít az otthoni ápolásban is. Csak ajánlani tudom ôt!
Viktória Papp
Viktória Papp
2022-12-17
ajánlja
Kati egy igazi csoda ♥️ Rosaceas bőrömön, már az első kezelés után látványos javulás volt látható. Az otthoni ápoláshoz minden instrukciót megkaptam. A bőröm állapota rég volt ennyire jó. Egy-egy kezelés során a nyugalom szigetén érezheted magad, ahol minden arról szól, hogy megszépülve, feltöltödve távozz. A kezeléseket Kati a bőröm éppen aktuális állapotának megfelelően választja ki. Kifejezetten szeretem, hogy mindig kapok egy-két otthoni tippet arra, hogy mivel tudom fokozni a profi kezelést otthoni körülmények között.
Dóra Hidi
Dóra Hidi
2022-07-05
ajánlja
Kati a hatodik kozmetikus akinél járok,de az első aki időt szán arra,hogy igazán precízen dolgozzon minden téren. 😊Mindig nyugodt, relaxaló hangulagban telik a nála töltött idő. Minden lépésről teljeskörű tájékoztatást ad a kezelések során,így sosem ért meglepetés,és nyugodt lehettem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok. 😄 Az érzékeny, problémás arcom is sokkal szebb mióta azokkal a termékekkel ápolom amiket Kati ajánlott, és amikkel ő is dolgozik a szalonban. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egyszerre szeretne szépülni és közben feltöltődni.🤗
Szénási Szilvia
Szénási Szilvia
2022-04-04
ajánlja
Katinál így járnak a törzsvendégek❤️. Minden 5. alkalom után vagy kedvezmény vagy ajándék jár❤️ Ajándék nélkül is imádnám az ott töltött időt,mert olyan energiákat ad egy masszázs alatt,hogy teljesen feltöltve távozok minden alkalommal.❤️ Profi szakértelem,brilliáns tisztaság,csodálatos illatok,kedvesség…és ezt mind egyszerre adja.😊❤️
Gere-Kovács Viktória
Gere-Kovács Viktória
2022-01-18
ajánlja
⭐⭐⭐⭐⭐ Mindenki számára elérkezik az a pont, amikor szüksége van egy kicsi "énidőre". Mindenki másra használja, hosszú idő után én egy arckezelés mellett tettem le a hétvégi voksomat. :) Legjobb döntésem volt, mikor ehhez a Nyilasi Beauty Szépségszalont választottam. Kati szakértelme, hozzáértése, kedvessége bearanyozta a két órámat, amikor is a feltöltődésé volt a főszerep. A találkozásunkkor egy konzultációval kezdtük, ahol kiderült milyen kezeléseken voltam eddig, mit szeretnék elérni, ahhoz milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre. Végig mondta, hogy milyen lépés mit követ és az miért is fontos. A bőröm, már az első kezelés után simábbá vált, és most pár nappal később is ugyanezt tapasztalom. Nagyon örülök, hogy Kati Nyilasi-t megismerhettem. Legjobb visszaigazolás pedig nem is lehet más, mint hogy két hozzám közel álló személyt meg is ajándékoztam egy "énidős" utalvánnyal, hogy részesei lehessenek ennek a csodának. Köszönöm szépen Kati!!!!!! 💐😘
أبو-ريا بوجي
أبو-ريا بوجي
2021-10-20
ajánlja
Ma voltam Katinál és imádtam. Kedves, megnyerő személyisége professzionalizmussal társul. Szuper!😘
Dora Kaldas
Dora Kaldas
2021-10-19
ajánlja
Ma voltam a Katinal es nagyon Jo Volt nala. Nagyon Kellemes.. es nagyszerü Munka.🥰♥️😘
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
ajánlja
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞
Kincsné Cziczka Vivien
Kincsné Cziczka Vivien
2021-06-22
ajánlja
Sziasztok! Csak ajánlani tudom. 😉 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Linda Klngr
Linda Klngr
2021-06-18
ajánlja
Kati precíz kozmetikus, akinél tényleg a vendég az első. Csodás műszempilla hatású pillákat varázsol a saját szempillából. A szalonban rendszeresek az akciók💆‍♂️👍😍

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vagy kérj visszahívást tőlem:

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Térkép

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)

További kezelések

szempilla lifting

Szempilla lifting

Szempilla lifting A természetes hatású, gyönyörű ívelt szempillák Fotók a munkáimról A szempilla Lifting egy tartós szempilla göndörítés. A kezelésnél a te saját pilláidat emeljük,

További információ

Carboxy-terápia

Carboxy-kezelés Az arc megtelik élettel, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt a bőrkép üdébb, feszesebb, fiatalabb. Előtte-utána fotók Kezelés előtt és után Előző

További információ