Keresés
Close this search box.

Kozmetikumok, amelyekkel a kezeléseket végzem

Minden vendégem egyedi, ezért a kozmetikai kezelések sorozatát is egyedi módon állítom össze minden vendég számára. Az eljárásokhoz a bőr ismerete mellett tudásra és speciálisa hatóanyagokra és a hatóanyagok nagyfokú ismeretére (folyamatos képzések pl.: Bőrdiagnosztika mesterfokon képzés) is szükség van.  

Kozmetikumok, amelyekkel a kezeléseket végzem:

Vagheggi Fitokozmetikum: az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti nővényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, kozmetikai és lakossági felhasználásra.

A hatóanyagok kiválasztásában „fairtrade” politikát folytat és ragaszkodik az alapanyagok magas minőségéhez.

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. Minden termékcsalád úgy lett megalkotva, hogy a professzionális kozmetikai kezelés mellett otthoni termékeket is tartalmaznak, így garantálva a 100%-os bőrápolást.

A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, nickel tesztelt.

A körültekintő, minden minőség ellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.

A hatóanyagok a fitokozmetikumok lelke, ezek határozzák meg annak tulajdonságait, ezért kiválasztásunk nagyfokú gondosságot igényel. A Vaghegginél a hatóanyagok kiválasztása egy nagyon szigorú folyamat, melynek legfontosabb szempontjai:

Eredet és tisztaság: nem mindegy ugyanis, hogy az adott hatóanyag honnan, milyen körülmények közül érkezik. Fontos, hogy olyan helyről származzon, ahol tiszteletben tartották a növénytermesztés ciklusát, a terület nem szennyezett és a növényeket a számukra legideálisabb időszakban gyűjtötték be. Nem kerülhet be például hatóanyag vegyszerezett területről, olyan gyümölcsből, amelyet korán szednek és mesterséges gázokkal vagy kémiai anyagokkal érlelnek, vagy szennyezőanyagok közelében tárolnak.

Stabilitás és funkcionalitás: nekünk azt jelenti, hogy a kiválasztott hatóanyagoknak a bőr számára biztonságosnak és hatékonynak kell lenniük.

Fenntarthatóság: kizárólag a fenntarthatóság elvei mentén választ hatóanyagokat.

A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

ClinicCare: A svéd orvoskozmetikai termékcsalád, a ClinicCare olyan hatóanyagokkal dolgozik, melyek professzionális felhasználásra készültek.

A kozmetikumok egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikum megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az aknés- és hiperpigmentációs problémákra, érzékeny bőrre, rosaceára, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A ClinicCare kozmetikumok legfontosabb jellemzői:

magas hialuronsav- és növekedési faktor- koncentráció,

mélyrétegű hidratálás,

a sejtek DNS- állományának védelme és helyreállítása

A KIS MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAV (LMWHA):

Rendkívül magas hidratáló képessége mellett, klinikailag igazoltan fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében, valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában.

Aktívan segíti a sejtek differenciálódását (a „fiatal” sejtek kialakulását az epidermális őssejtekből, útjukat a bőr felszíne felé, végül elhalt sejtekké alakulásukat és leválásukat).

A kis molekulatömegű hialuronsav a folyamat során az egyensúly fenntartásában nyújt segítséget, szabályozva a bőr egészséges működését.

SELYEM PEPTIDEK HATÁSA A BŐRBEN:

A selyem peptidek kis molekulatömegüknek köszönhetően rendkívül jól felszívódnak a bőrben.

Nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát, lassítják az öregedést.

Mivel a selyem peptidek kontrollálják a melanin termelődést, szerepet játszanak az egészséges bőrtónus kialakításában és fenntartásában is.

MIK AZOK A NÖVEKEDÉSI FAKTOROK ÉS MIÉRT JÓK A BŐRNEK:

A növekedési faktor olyan, természetben előforduló anyag, amely serkenti a sejtek növekedését, osztódását és differenciálódását, elősegíti a bőr hiányzó alkotóelemeinek újratermelődését.

Új, egészséges sejtek keletkezését serkenti, ezáltal pozitív hatást gyakorol a bőr szerkezetére, egészségére és kinézetére.

NANO BEÁGYAZÁS:

Növeli a hatóanyagok bőrbe való beépülésének hatékonyságát, és védi azokat a lebontó enzimek hatásától.

A bőrben a sejtközötti csatornák( intercelluláris tér) átlagos mérete 70-180 nm. A ClinicCare termékek aktív összetevőinek átlagos mérete a nano beágyazás technológiának köszönhetően 140 nm, 80%-uk pedig kisebb, mint 100 nm. Ezáltal biztosítható a lehető legnagyobb mértékű hasznosulás a dermisben

Best Lashes Pro Szempilla lifting:

„A szálak kecsesen íveltek, egyforma távolságra állnak egymástól, nincsenek összeragadva és egy sugárzó arc néz vissza a tükörből. Érzed, hogy elégedett vagy és bármilyen akadállyal könnyedén megbirkóznál.”

A szempilla lifting nem egyenlő a szempilla dauerolással!

A hosszan ívelt szempillák utáni sóvárgás nem újkeletű, hosszú ideje fontos részét képezi a nők önkifejezésének. Nem is csoda, hiszen az első, amit megnézünk egy másik emberen azok a szemei. Ebből kifolyólag ez az a testfelület, amely legnagyobb hatással bír az első találkozás alkalmával.

A szempillaemelés elődje egy vegyszeres, dauervizes eljárás, amely korántsem nevezhető biztonságosnak és kíméletesnek. Ez a módszer nem csak roncsoló hatással van az érzékeny szempillára, de a szembe jutva súlyos irritációt is okozhat. A szempilladauer fénykorában nem voltak még olyan képzések és tanfolyamok, amelyek erre felhívták volna a figyelmet. Kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy sokan azt sem tudták, mit csinálnak pontosan.

Szerencsére a gyártók hajlandóak voltak pénzt fektetni a kutatásokba és a korszerűsítésbe. A fejlődés megindult, amelynek eredménye, hogy ma már sokkal biztonságosabb, a környezetre és a bőrre kevésbé ártalmas módszerek állnak rendelkezésre. Már nem szívódnak fel káros anyagok, amelyek súlyosan roncsolhatják a pillákat, ehelyett egy erős, mégis rugalmas védőréteg képződik a pillákon, egészen a gyökértől a szempilla csúcsáig.