Keresés
Close this search box.

EPN Elektroporációs tűs hatóanyag bevitel

Látványos bőrmegújítás új koncepció szerint

A kozmetika készítmények alkalmazásának alapvető dilemmája a hatóanyagok bőrön át történő limitált felszívódó képessége.

A megoldás: Tűs hatóanyag-bevitel és elektroporáció egy lépésben

A berendezés egy teljesen új, egyedülálló koncepciót jelent, hiszen egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag bevitel előnyeit.

Ez a kezelés számos megoldást nyújt annak, aki szeretne friss, élettel teli, tápláltabb, hidratáltabb bőrt, akinek az arctisztításból visszamaradt hegei, sebhelyei, szeborreás bőrproblémái vannak és a tág pórusokat úgy húzza össze, hogy azt valami csoda végig nézni. Az EPN feszesíti a bőrt, fiatalosabbá, rugalmasabbá válik a bőr.

A ráncok mélysége a szarkalábak és a nevető, csodálkozó ráncok garantáltan csökkenni fognak, szeborreás bőrproblémák csökkennek, hegek, sebhelyek halványodnak, pórusuk zártabbak lesznek.

Rövid időn belül látványos eredmények

A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

Az EPN kezelés alkalmazási területei:

A legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések.

Ez a kezelés egy lépésben kétféle technológiát egyesít, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet. Magába foglalja a hagyományos tűs kezeléseket és a hatóanyag bevitelt az elektroporációs eljárás segítségével. A hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be, akár sejt szinten is. Az elektroporáció erőssége állítható, vagy teljesen kikapcsolható, így hagyományos mikrotűs kezelések is végezhetőek vele, mert szabályozható a behatolási mélység, egyenletesen oszlik el a hatóanyag, a kényes területeknél is, mint például szemkörnyéke, gyors és kényelmes kezelés végezhető vele.

„már reggel is örömmel nézek a tükörbe, sokkal feszesebb a bőröm, mintha ki lenne húzva”

A kezeléshez használt hatóanyagok

A kezeléshez orvosi tisztaságú ampullákat használok. A ClinicCare, professzionális kozmetikai termékcsaláddal dolgozom.

EGF TIGHT - Bőrfiatalító, ránctalanító ampulla

Steril ampulla a ráncok ellen. A komplex összetevőknek köszönhetően láthatóan csökkennek az öregedés jelei. Az antioxidánsok gátolják a szabadgyökök felszabadulását. Segíti a mélyebb rétegek hidratálását is, ennek köszönhetően a bőr fiatalosabb és kontúrosabb lesz.

EGF REFRESH - Bőrfiatalító, ránctalanító ampulla

Aktív ránctalanító és revitalizáló hatóanyagokkal teli analitikai tisztaságú koktél. A magas hialuronsav tartalom növeli a bőr hidratáltságát, megerősíti a kollagén és elasztin struktúrát.

EGF GLOW – Bőrfiatalító, pigmentrendellenesség elleni ampulla

Orvosi tisztaságú, pigmentfolt és öregedés elleni revitalizáló mezoterápiás szérum. Aktív lifting és antioxidáns összetevőkkel. Csökkenti a hiperpigmentációt, növeli a hidratáltságot és határozott kontúrt ad az arcnak.

– Kis molekulasúlyú hialuronsavat ami fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. A kis molekulasúlyú hialuronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

– Selyem peptideket amik 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyak, ezért a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. Selyempeptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.

– Növekedési faktorokat amik olyan, a természetben előforduló anyagok, amki serkentik a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

Kinek való a kezelés

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?

Galéria

A kezelés menete

1. kezelés előtt a bőrt letisztítom hialuronsavas habzó arclemosóval, majd ezt követi
2. egy enzimes peeling
3. fertőtlenítem a bőrt
4. kezelés: Területenként fogok haladni, egy területen 2x-3x haladok át, változó tűmélységekkel
5. kezelés végén egy nyugtató fátyolmaszkot helyezek fel
6. a fátyolmaszk hatóideje alatt a dekoltázs, kar, nyakszirt átmasszírozása, kellemes masszázzsal
7. tonizálás, befejező krém, fényvédő

A kezelés utáni teendők

Gyakori kérdések

A kezelés kb 50 percet vesz igénybe érzéstelítő feltételével együtt.

A kezelés során mikrosérüléseket okozok a bőrön, így bejuttatva a hatóanyagokat, ezért minimális fájdalommal jár a kezelés, azonban a fájdalomcsillapításnak köszönhetően, az alacsonyabb fájdalomküszöbű hölgyeknek is bátran ajánlom.

Nem lesz tűszúrás, A tippből 9 db mikrotűk állnak ki, melynek tudom állítani a hosszúságát és ezzel szabályozom, hogy mennyire menjen mélyre a tű a bőrben.

Egy kicsi vérzés lehetséges, de ez attól is függ, hogy mennyire megyek mélyre az adott területen. Nyugtatómaszkot használok a kezelés végén. Enyhe bőrpír maradhat ami másnapra elmúlik teljesen.

Nem lehet napozni kezelés alatt és a kezelés után kb 3 hétig, és utáni is kell figyelni a fényvédelemre.

Kezelés ára

  • EPN kezelés 35.000 ft

    (Letisztítás, enzymes peeling, EPN kezelés ClinicCare ampullával, ClinicCare fátyolmaszk, dekoltázs, kar nyakszirt masszázs a fátyolmaszk hatóideje alatt, tonizálás, regeneráló krém, fényvédő)

Kúra kezelések egyénre szabottan, személyes megbeszélés alapján történik.
  • 4 alkalmas bérlet + AJÁNDÉK: Emozioni Plus Fényvédő/Városi antistressz cseppecskék SPF50+ vagy Premium Dermo Corrective Cream SPF50 (Medium, Dark) (az ajándék érteke 19.700Ft 140.000 ft

    Ideális tonizálás az egész napi frissességhez: egy igazi „növényi védőrács”, ami megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, míg a tengeri fenyőkből nyert UV-szűrő és antioxidáns rendszer homogén arcszínt kölcsönöz a bőrnek. Néhány csepp városi antistressz szérum SPF50+ és a bőr védett lesz a napsugaraktól és a szmogtól.

Rólam

Nyilasi Kati - kozmetikus

Nyilasi Kati vagyok, a kozmetikus szakmába egy másik szakma elhagyásával kerültem. Egész életemet meghatározta a kozmetikus szakma iránti vágy. Munkám mellett időt, energiát, hitet, szorgalmat belefektetve teljesült az álmom!

2019-óta dolgozom kozmetikusként.

A szakmám szerelmese vagyok, rendszeresen részt veszek szakmai képzéseken, mellyel folyamatosan frissítem tudásomat, hogy a vendégeim számára mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

A képzéseim közül, amelyre a legbüszkébb vagyok, a Vagheggi Bőrdiagnosztika mesterfokon képzése.

A bőrdiagnosztika során pontosan megállapítható milyen típusú problémával állunk szemben, a legkorrektebb tanácsot így adhatjuk a vendégnek, a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk a problémát kezelni. Konkrét és stabil eredményeket érhetünk el. A vendégeim megértik, hogy melyek a saját bőrüknek az igényei, megértik, hogy mik a bőr problémájuk okai, milyen változások szükségesek, hogy a bőrük javulást érjen el.

Szeretem a kihívásokat és együtt örülök a vendégekkel, ha sikerült a bőrproblémájukat megoldani, vagy csak rossz napjuk volt, vagy nem találják a világban a helyüket és betévednek hozzám: „van időd?”-kérdéssel, és ha nem is mindig azonnal, de megtaláljuk az időt és módot egy kis beszélgetésre.

Szeretem az életemet, amely szerintem most már teljes lett. 😊

Eszter Németh
Eszter Németh
2023-09-02
ajánlja
Katihoz egy barátnôm ajánlása útján jutottam el és azóta is elképesztôen hálás vagyok, hogy ô kezeli az arcomat már lassan egy éve. Kati végtelenül precíz, alapos, kedves, mindent megtesz azért, hogy segítsen ès én 100%os bizalommal fordulok mindig hozzá. Az elmùlt idôszakban elkezdett problémásabb lenni a bôröm és azzal is csodát tett már egy kezelés után. A nála töltött idô alatt mindig a maximális odafigyelést kapom, plusz rengeteget segít az otthoni ápolásban is. Csak ajánlani tudom ôt!
Viktória Papp
Viktória Papp
2022-12-17
ajánlja
Kati egy igazi csoda ♥️ Rosaceas bőrömön, már az első kezelés után látványos javulás volt látható. Az otthoni ápoláshoz minden instrukciót megkaptam. A bőröm állapota rég volt ennyire jó. Egy-egy kezelés során a nyugalom szigetén érezheted magad, ahol minden arról szól, hogy megszépülve, feltöltödve távozz. A kezeléseket Kati a bőröm éppen aktuális állapotának megfelelően választja ki. Kifejezetten szeretem, hogy mindig kapok egy-két otthoni tippet arra, hogy mivel tudom fokozni a profi kezelést otthoni körülmények között.
Dóra Hidi
Dóra Hidi
2022-07-05
ajánlja
Kati a hatodik kozmetikus akinél járok,de az első aki időt szán arra,hogy igazán precízen dolgozzon minden téren. 😊Mindig nyugodt, relaxaló hangulagban telik a nála töltött idő. Minden lépésről teljeskörű tájékoztatást ad a kezelések során,így sosem ért meglepetés,és nyugodt lehettem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok. 😄 Az érzékeny, problémás arcom is sokkal szebb mióta azokkal a termékekkel ápolom amiket Kati ajánlott, és amikkel ő is dolgozik a szalonban. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egyszerre szeretne szépülni és közben feltöltődni.🤗
Szénási Szilvia
Szénási Szilvia
2022-04-04
ajánlja
Katinál így járnak a törzsvendégek❤️. Minden 5. alkalom után vagy kedvezmény vagy ajándék jár❤️ Ajándék nélkül is imádnám az ott töltött időt,mert olyan energiákat ad egy masszázs alatt,hogy teljesen feltöltve távozok minden alkalommal.❤️ Profi szakértelem,brilliáns tisztaság,csodálatos illatok,kedvesség…és ezt mind egyszerre adja.😊❤️
Gere-Kovács Viktória
Gere-Kovács Viktória
2022-01-18
ajánlja
⭐⭐⭐⭐⭐ Mindenki számára elérkezik az a pont, amikor szüksége van egy kicsi "énidőre". Mindenki másra használja, hosszú idő után én egy arckezelés mellett tettem le a hétvégi voksomat. :) Legjobb döntésem volt, mikor ehhez a Nyilasi Beauty Szépségszalont választottam. Kati szakértelme, hozzáértése, kedvessége bearanyozta a két órámat, amikor is a feltöltődésé volt a főszerep. A találkozásunkkor egy konzultációval kezdtük, ahol kiderült milyen kezeléseken voltam eddig, mit szeretnék elérni, ahhoz milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre. Végig mondta, hogy milyen lépés mit követ és az miért is fontos. A bőröm, már az első kezelés után simábbá vált, és most pár nappal később is ugyanezt tapasztalom. Nagyon örülök, hogy Kati Nyilasi-t megismerhettem. Legjobb visszaigazolás pedig nem is lehet más, mint hogy két hozzám közel álló személyt meg is ajándékoztam egy "énidős" utalvánnyal, hogy részesei lehessenek ennek a csodának. Köszönöm szépen Kati!!!!!! 💐😘
أبو-ريا بوجي
أبو-ريا بوجي
2021-10-20
ajánlja
Ma voltam Katinál és imádtam. Kedves, megnyerő személyisége professzionalizmussal társul. Szuper!😘
Dora Kaldas
Dora Kaldas
2021-10-19
ajánlja
Ma voltam a Katinal es nagyon Jo Volt nala. Nagyon Kellemes.. es nagyszerü Munka.🥰♥️😘
Zsófi Szalóki
Zsófi Szalóki
2021-08-02
ajánlja
A Black Magic szalonban szerzett tapasztalataim nagyon kellemesek voltak: Kati az első percben igazi vendégként kezelt, figyelt az igènyeimre, és a bőrömnek megfelelő kezelést kaptam, aminek eredménye az első kezelès után is látványos volt! Ezen felül a bőrtípusomnak megfelelő arcápolási tippeket, tanácsokat és termékmintát kaptam, így a bőröm mondhatni egy hét után is látványos javulást mutat🤩😊💞 A szalon nagyon szép, igènyes és hangulatos, így bátran ajánlom mindenkinek!😊💞
Kincsné Cziczka Vivien
Kincsné Cziczka Vivien
2021-06-22
ajánlja
Sziasztok! Csak ajánlani tudom. 😉 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Linda Klngr
Linda Klngr
2021-06-18
ajánlja
Kati precíz kozmetikus, akinél tényleg a vendég az első. Csodás műszempilla hatású pillákat varázsol a saját szempillából. A szalonban rendszeresek az akciók💆‍♂️👍😍

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vagy kérj visszahívást tőlem:

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Térkép

December 1-től új cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 33. (Wild Angels szalon)

További kezelések

szempilla lifting

Szempilla lifting

Szempilla lifting A természetes hatású, gyönyörű ívelt szempillák Fotók a munkáimról A szempilla Lifting egy tartós szempilla göndörítés. A kezelésnél a te saját pilláidat emeljük,

További információ

Carboxy-terápia

Carboxy-kezelés Az arc megtelik élettel, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt a bőrkép üdébb, feszesebb, fiatalabb. Előtte-utána fotók Kezelés előtt és után Előző

További információ