Keresés
Close this search box.

Arc-testkezelő gépek melyekkel dolgozom

Fontos, hogy vendégeim a leghatékonyabb és legbiztonságosabb gépi kezelést kapják, ezért a kozmetikai gépeket az 1991-ben alakult Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik legrégebb óta működő piacvezető szépségipari és orvos-esztétikai gyártók képviseletére specializálódott forgalmazójától vásárolom. A kezelések előtt minden esetben egy konzultáció történik, átbeszéljük a kezelési lehetőségeket a várható eredményt.

Iontoson2 – Többfunkciós hatóanyag-beviteli rendszer

EunSung Iontoson2 – öt technológia egyetlen rendszerbe integrálva, így teljes körű arckezelést nyújthatok a vendégeimek a bőrtisztítástól kezdve a bőr legmélyebb rétegeibe történő hatóanyag bevitelig.

 

Az Iontoson2 technológiái

Ultrahangos Peeling Spatula

Az ultrahang frekvenciáján rezgő spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezen felül kitisztítja a faggyút és a szennyeződéseket is a pórusokból. A kezelőfej 40000 mikro-vibrációt bocsát ki másodpercenként. A kezelés eredményei azonnal tapasztalhatók: tisztábbá, bársonyosabbá válik a bőr. Minden bőrtípuson (érzékeny bőrön is) alkalmazható eljárás.

Elektroporáció

A mikroáramot alkalmazó elektroporációs technológia ideiglenes csatornákat hoz létre sejtmembránon át, ezáltal elősegíti a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, azonban az elektromos, mikroáramos stimulálást követően anyagveszteség nélkül, könnyedén átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe.

Iontoforézis

Az iontoforézis nagy koncentrációban juttatja át a bőrön a polaritással rendelkező anyagokat. Az aktív hatóanyagok iontoforézissel tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint kézi felvitel esetén. Az elektromos áram a vérkeringést is fokozza a hatóanyagok aktív bevitele mellett. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejtanyagcsere folyamatokat, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

Y-alakú lifting mikroárammal

Az Y-alakú lifting kezelőfejjel Ön az arc izomzatát stimulálhatja alacsony frekvenciás (1kHz-es) elektromos áram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. Az alacsony frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet.

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal maximális mértékben elősegíti a hatóanyagok átjuttatását (akár nagyobb molekula-méretű hatóanyagok esetén is) a sejtmembránon. A kezelésnek izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást támogató hatásai is vannak.

EunSung MagicPolar multipoláris RF Arc-testkezelőgép

Ezzel a csúcs-technológiás berendezéssel nagyságrendileg jobb eredményeket érhetünk el, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársai! Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás.

Felhasználási terület: zsírbontás, méretcsökkentés, cellulit csökkentése, arcfiatalítás, feszesítés, a bőr rugalmasságának fokozása, Kollagén rekonstrukció, fejbőr fiatalítása, hajnövekedés serkentése.

Hexapoláris RF és fényterápia

A Magicpolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik.

Alkalmazási terület

zsírbontás

méretcsökkentés

cellulit csökkentése

arcfiatalítás

feszesítés

a bőr rugalmasságának fokozása

kollagén rekonstrukció

fejbőr fiatalítása

hajnövekedés serkentése

Előnyök

maximális hatékonyság fájdalom nélkül

fényterápiával kiegészített, fejlett multipoláris RF technológia

 azonnali, látható kezelési eredmények

 3 különböző méretű kezelőfej

 könnyű kezelhetőség

 beépített hőmérő a biztonságos és eredményes kezelés érdekében

 

Működési elv

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

EunSung EPN készülék

Az EunSung az EPN készülékkel egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit! Az EPN használható hagyományos mikrotűs kezelőgépként is, azonban elektroporációs üzemmódban a kombinált technológia segítségével lehetővé válik a hatóanyagok gyors és hatékony bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Felhasználási terület:

hatóanyag-bevitel

ránccsökkentés

arcfeszesítés

arcfiatalítás

hegek

sebhelyek halványítása

pórus összehúzás

szeborreás bőrproblémák csökkentése

 

Az EunSung EPN-t a használt kozmetikumok, hatóanyagok függvényében a bőrfeszesítésen kívül haj regenerációra, hegkezelésre, bőr világosításra, póruscsökkentésre és ránccsökkentésre is használhatja.

 

 

Előnyök

 

kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet

az elektroporáció erőssége állítható, akár teljesen kikapcsolható, így hagyományos mikrotűs kezelések is végezhetőek vele:

egyenletes hatóanyag-eloszlatás

a legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések

szabályozható behatolási mélység

hatóanyag juttatható a mélyebb rétegekbe, akár sejtszinten is!

 

Működési elv

 

A hagyományos mikrotűs kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag-bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező-reakciója, ami megnehezíti a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Erre a problémára kínál megoldást az EunSung EPN készüléke, amely használható hagyományos mikrotűs kezelőgépként, valamint elektroporációs eljárással kombinálva bejuttathatók segítségével a kívánt hatóanyagok is. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A kezelőgéphez speciális kialakítású tű-fejek szükségesek, amelyek alkalmasak az elektroporáció energiájának közvetítésére a kezelt területen. A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Ezek akár 2 mm mélységig közvetítik az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe.

A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

A bevitt hatóanyagtól függően az indikációk széles köre kezelhető vele (pl. akne, hegek, tág pórusok, pigmentek hatóanyagtól függően). Testkezeléshez is alkalmas (pl. striák kezelése).