Arc-testkezelő gépek melyekkel dolgozom

Fontos, hogy vendégeim a leghatékonyabb és legbiztonságosabb gépi kezelést kapják, ezért a kozmetikai gépeket az 1991-ben alakult Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik legrégebb óta működő piacvezető szépségipari és orvos-esztétikai gyártók képviseletére specializálódott forgalmazójától vásárolom. A kezelések előtt minden esetben egy konzultáció történik, átbeszéljük a kezelési lehetőségeket a várható eredményt.

Iontoson2 – Többfunkciós hatóanyag-beviteli rendszer

EunSung Iontoson2 – öt technológia egyetlen rendszerbe integrálva, így teljes körű arckezelést nyújthatok a vendégeimek a bőrtisztítástól kezdve a bőr legmélyebb rétegeibe történő hatóanyag bevitelig.

 

Az Iontoson2 technológiái

Ultrahangos Peeling Spatula

Az ultrahang frekvenciáján rezgő spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezen felül kitisztítja a faggyút és a szennyeződéseket is a pórusokból. A kezelőfej 40000 mikro-vibrációt bocsát ki másodpercenként. A kezelés eredményei azonnal tapasztalhatók: tisztábbá, bársonyosabbá válik a bőr. Minden bőrtípuson (érzékeny bőrön is) alkalmazható eljárás.

Elektroporáció

A mikroáramot alkalmazó elektroporációs technológia ideiglenes csatornákat hoz létre sejtmembránon át, ezáltal elősegíti a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, azonban az elektromos, mikroáramos stimulálást követően anyagveszteség nélkül, könnyedén átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe.

Iontoforézis

Az iontoforézis nagy koncentrációban juttatja át a bőrön a polaritással rendelkező anyagokat. Az aktív hatóanyagok iontoforézissel tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint kézi felvitel esetén. Az elektromos áram a vérkeringést is fokozza a hatóanyagok aktív bevitele mellett. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejtanyagcsere folyamatokat, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

Y-alakú lifting mikroárammal

Az Y-alakú lifting kezelőfejjel Ön az arc izomzatát stimulálhatja alacsony frekvenciás (1kHz-es) elektromos áram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. Az alacsony frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet.

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal maximális mértékben elősegíti a hatóanyagok átjuttatását (akár nagyobb molekula-méretű hatóanyagok esetén is) a sejtmembránon. A kezelésnek izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást támogató hatásai is vannak.

EunSung MagicPolar multipoláris RF Arc-testkezelőgép

Ezzel a csúcs-technológiás berendezéssel nagyságrendileg jobb eredményeket érhetünk el, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársai! Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás.

Felhasználási terület: zsírbontás, méretcsökkentés, cellulit csökkentése, arcfiatalítás, feszesítés, a bőr rugalmasságának fokozása, Kollagén rekonstrukció, fejbőr fiatalítása, hajnövekedés serkentése.

Hexapoláris RF és fényterápia

A Magicpolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik.

Alkalmazási terület

zsírbontás

méretcsökkentés

cellulit csökkentése

arcfiatalítás

feszesítés

a bőr rugalmasságának fokozása

kollagén rekonstrukció

fejbőr fiatalítása

hajnövekedés serkentése

Előnyök

maximális hatékonyság fájdalom nélkül

fényterápiával kiegészített, fejlett multipoláris RF technológia

 azonnali, látható kezelési eredmények

 3 különböző méretű kezelőfej

 könnyű kezelhetőség

 beépített hőmérő a biztonságos és eredményes kezelés érdekében

 

Működési elv

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.